Izaberite stranicu
KRESTON MDM aplikacija

KRESTON MDM aplikacija

Kreston MDM  mobilna aplikacija

Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae

Kreston MDM Business Info

Android | iOS | YouTube

Kreston MDM Business Info je aplikacija koja se može instalirati na Android i Apple uređajima. Napravljena je uz podršku EBRD programa WomenInBusiness. Omogućava korisnicima da drže poslovne informacije na jednom mestu. Napravljena je dvojezično. Sadrži alate i informacije:
Vesti
Poreske stope
Kalkulator poreskih obaveza
Poreski kalendar
POPDV asistent
Tax alert – Obaveštenja o propisima i zakonima

500+ instalacija

Analitika aplikacije

Profitabilnost, Planiranje

Analitika je veoma napredna kod mobilnih aplikacija. Omogućava firmi da prati interesovanja korisnika, te da prema tome podešava svoje delovanje. Prate se svi sadržaji aplikacije poput broja pregleda određenog segmenta, broj odlazaka i dolazaka, zanimanje pojedinačnih korisnika i njihove akcije.

 

50k+ Downloads • 2k+ Reviews

Upravljanje projektom

Konsultacije

Konsalting pomaže firmi da odabere odgovarajuće ciljeve i prema njima strategiju. Prilikom izrade aplikcije, konsultant je tu i da predvidi funkcionalnosti aplikacije, dizajn i UI, odnosno korisničko iskustvo.
Pored toga treba predvideti i reakcije korisnika.
Naročito je važno uskladiti ceo tim, jer se ideje dizajnera, programera i klijenta često razlikuju i teško ih je uskladiti.

Analiza • Strategija • Kontrola

Ostale usluge na projektu

YouTube

Dizajn

Google oglasi

Društvene mreže

Imate ideju za projekat?

Da li imate ideju kako bi neka aplikacija unapredila vaše poslovanje? Da li biste voleli da saznate više o mogućnostima razvoja aplikacija? Kako sve aplikacije mogu da budu profitabilne? Tu smo da vam pomognemo da ostvarimo vaše ideje.

Frigovent veb dizajn SEO marketing

Frigovent veb dizajn SEO marketing

Frigovent

dizajn, veb sajt, konsalting, obuka i digitalna promocija

Frigovent ima tri delatnosti što je izazovno sa stanovišta komunikacije sa kupcima i prezentacije firme. 

Naše usluge

Frigovent d.o.o. je angažovao Agenciju Novista za više usluga kako bi maksimalno iskoristio mogućnosti interneta i digitalnih kanala komunikacije. Neke usluge su jednokratne a neke su stalne. Tu su izrada dizajna, veb sajt prilagođen za mobilne uređaje, SEO optimizacija, izrada e-biltena, obuka zaposlenih i konsalting, digitalni marketing, oglasi, razvoj YouTube kanala, primena Google alata i društvenih mreža i dr.

Veb sajt

Veb sajt dvojezični, uz prezentaciju glavne ponude, dosta multimedije uz odgovarajući SEO tekst i potrebne sadržaje za komunikaciju sa kupcima.

SEO

SEO optimizacija za srpski i engleski sa prilagođavanjem sadržaja, optimizacija sajta, pisanje SEO tekstova, izgradnja linkova, kao i optimizacija za mobilne i korisnike.

Konsalting

Konsalting i pravljenje sistema za održavanje i korišćenje veb sajta za zaposlene, kupce i potencialne nove klijente. Prilagođavanje sistema rada organizaciji preduzeća Frigovent.

Veb sajt koji konkurencija kopira

Moderan veb sajt  sa informacijama koje zanimaju kupce  poput tehničke dokumentacije, jasnog predstavljanja proizvoda i usluga, portfolio sa primerima za različite industrije sa kojima sarađuju. To su najbitnije informacije o proizvodima i uslugama.

Konkurencija je reagovala nakon objave sajta pokušajem da napravi sličan sadržaj.

Uprkos tome, jasno se vide prednsoti Frigovent ponude neponovljivo jasno i efikasno predstavljene na veb sajtu i kanalima.

Struktura sajta je jednostavna za kretanje. Frigovent svoje poslovanje vrši kroz više kanala pa je sajt ispratio strukturu preduzeća. Posetioci mogu da pronađu sadržaje koji ih zanimaju lako i kontaktiraju Frigovent na željeni način. Fotografije su odabrane i prilagođene najboljem predstavljanju proizvoda i usluga. Tu su i video materijali koji prate ponudu Frigoventa. Posetilac može da vidi kako radi rashladna komora za voće ili kako se vrši lasersko sečenje metala.

Dizajn prilagođen na različitim veličinama ekrana i platformama.

Frigovent bogati sadržaj na sajtu lako je pregledan na različitim veličinama ekrana i uređajima. 

Veličina slika, teksta i video materijala je prilagođena uređajima koji prikazuju sadržaj.

 

Frigovent sajt dostupan svima

Veb sajt Frigoventa ima strukturu koja podržava njihov posao i ponudu proizvoda i usluga, tako da svaki kupac može brzo i lako da pronađe željeni proizvod i pošalje upit firmi.

Odabir boja, fotografija, tekstova, naslova kao i optimizacija za različite ekrane pažljivo je odrađena.

Raznovrsna i bogata ponuda jasno je predstavljena, tako da se snalaze i inžinjeri  koji traže veoma specifične usluge i službenici koji traže proizvode bez poznavanja ponude i opcija.

Postojeći kupci lako mogu da dođu do segmenta koji ih zanima, ali i da upoznaju one usluge koje još uvek ne koriste.

Novi kupci mogu da pronađu primere izvedenih poslova, detalje o projektima, pre nego što kontaktiraju Frigovent, bilo da se radi o šok komorama, laserskom sečenju metala, tj. limova i drugih usluga, ili o komorama za zamrzavanje ili preradu prehrambenih proizvoda.

Jasno se vidi prednost u odnosu na konkurenciju.

Naš prepoznatljiv način i tok rada.

Novista ima poseban proces i tok rada koji uključuje klijenta kako bismo zajedno postigli najbolje rezultate. 

Da li ste pripremili materijale i tekstove koji vas predstavljaju ili niste sigurni šta vam zaista treba?

Da li kopirate druge ili stvarate svoje? Šta je najdelotvornije za vaše posetioce i vašu firmu? Da li znate koga želite da privučete?

Analiza projekta

Svaki projekat ima svoje specifične potrebe i zahteve. Naše projekte radimo na osnovu analize. 

Projektovanje

Projektovanje podrazumeva izradu strukture sajta, popis sadržaja, scenarije i modele kojima se definiše proces i tok rada.

Dizajn

Jedinstveni dizajn omogućava prepoznatljivost brenda. Jasnoća, jednostavnost i efikasnost su ključni za uspeh.

Razvoj

Razvoj zahteva primenu savremenih rešenja koja prate standarde. Važno je da se primeni tehnologija koju klijent može da koristi.

Sviđa vam se naš rad? Radimo zajedno na vašem projektu

Pošaljite nam upit popunjavanjem obrasca ili na našu adresu, a možete nas i pozvati i zakazati sastanak. 

4 + 14 =

Kozmetika teatar 1

Kozmetika teatar 1

Veb sajt, marketing, obuka i marketing na društvenim mrežama

Muzej teatar

Muzej Teatar je objavio novu prodavnicu kao deo EBRD projekta za razvoj poslovanja u oblasti kozmetike.

Klijent je firma koja se bavi uvozom i distribucijom kozmetičkih proizvoda. Kao mikro preduzeće, veb sajt i e-prodavnica su izrađeni tako da budu jednostavni za korišćenje zaposlenima.

Newsletter kampanje

Newsletter kampanje su donose veliku konverziju i blizak kontakt sa kupcima. Redovne promocije i saveti za negu donose visok stepen otvaranja i dobru reakciju čitalaca.

Newsletter promocije proizvoda su povezane sa sajtom, tako da čitalac lako može da poruči.

Optimizovane su za savremene tehnologije.

Rezultati se pažljivo prate kroz analitiku koja pomaže da se aktivnim korisnicima pošalje odgovarajuća prilagođena ponuda.

Print materijali

Muzej Teatar d.o.o. ima puno brendova. Za većinu brendova pripremamo i stvaramo reklame za časopise, kataloge, flajere ili banere.

Usluge:

  • idejno rešenje
  • dizajn
  • fotografija
  • priprema za štampu

Partnerski sa štamparijama, usluga izrade materijala.

Promocija proizvoda

Usluge:

  • idejno rešenje
  • marketing plan
  • fotografija
  • dizajn
  • objave
  • analitika
Kolvel Helios rasveta društvene mreže

Kolvel Helios rasveta društvene mreže

Dizajn. Facebook, digitalni marketing, oglasi, SEO i obuka

Kolvel Helios

Donec tempor tortor sit amet sodales blandit. Suspendisse potenti. Proin at commodo lectus. Integer interdum interdum purus non lobortis. Ut felis velit, sollicitudin.

Dizajn

Dizajn promotivnog materijala, oglasa za Google AdWords i Facebook Ads, objava na Facebook mreži, kao i konsalting za pripremu budućeg materijala za sajt i društvene mreže poput fotografija, referenci i gostovanja.

Kolvel Helios se bavi svetlom kroz ručno rađenje lampe i specijalno osvetljenje, tako da je akcenat dat specifičnom stilu i svetlosti, senkama i oblicima.

Facebook stranica

Facebook stranica je ključno mesto za posao ako se bavite maloprodajom u Srbiji. Sredili smo stranicu i pripremili materijale koji su ključni za promociju proizvoda i prodaju, kao što su fotografije proizvoda, edukativni i zabavni sadržaji, tekstovi drugih o Kolvel Heliosu, promocije i reference.

RRC sajtovi

RRC sajtovi

RRC sajtovi

RRC na regionu jugoistočne Evrope zastupa sledeće brendove: avaya, apc, cisco, emc, citrix, rsa, ibm, lenovo, zebra, dell, datalogic, vmware, jabra, hitachi, veeam, radware, elcom, vibrick, datamax-o’neil, motorola, arric, patton.

U višegodišnjoj saradnji, pružili smo usluge od štampanog i digitalnog dizajna, newsletter, implementacija i održavanje veb sajta,

 

 

Usluge

RRC sajtovi

RRC d.o.o. je lider na tržištu IT opreme i softvera na Balkanu. Od 2010. kompletnu uslugu dizajna i digitalnog marketinga izrađuje agencija Novista. Pored toga, sarađujemo i u oblasti analitike i planiranja.

Pin It on Pinterest