Izaberite stranicu
KRESTON MDM aplikacija

KRESTON MDM aplikacija

Kreston MDM  mobilna aplikacija

Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae

Kreston MDM Business Info

Android | iOS | YouTube

Kreston MDM Business Info je aplikacija koja se može instalirati na Android i Apple uređajima. Napravljena je uz podršku EBRD programa WomenInBusiness. Omogućava korisnicima da drže poslovne informacije na jednom mestu. Napravljena je dvojezično. Sadrži alate i informacije:
Vesti
Poreske stope
Kalkulator poreskih obaveza
Poreski kalendar
POPDV asistent
Tax alert – Obaveštenja o propisima i zakonima

500+ instalacija

Analitika aplikacije

Profitabilnost, Planiranje

Analitika je veoma napredna kod mobilnih aplikacija. Omogućava firmi da prati interesovanja korisnika, te da prema tome podešava svoje delovanje. Prate se svi sadržaji aplikacije poput broja pregleda određenog segmenta, broj odlazaka i dolazaka, zanimanje pojedinačnih korisnika i njihove akcije.

 

50k+ Downloads • 2k+ Reviews

Upravljanje projektom

Konsultacije

Konsalting pomaže firmi da odabere odgovarajuće ciljeve i prema njima strategiju. Prilikom izrade aplikcije, konsultant je tu i da predvidi funkcionalnosti aplikacije, dizajn i UI, odnosno korisničko iskustvo.
Pored toga treba predvideti i reakcije korisnika.
Naročito je važno uskladiti ceo tim, jer se ideje dizajnera, programera i klijenta često razlikuju i teško ih je uskladiti.

Analiza • Strategija • Kontrola

Ostale usluge na projektu

YouTube

Dizajn

Google oglasi

Društvene mreže

Imate ideju za projekat?

Da li imate ideju kako bi neka aplikacija unapredila vaše poslovanje? Da li biste voleli da saznate više o mogućnostima razvoja aplikacija? Kako sve aplikacije mogu da budu profitabilne? Tu smo da vam pomognemo da ostvarimo vaše ideje.

Pin It on Pinterest