Izaberite stranicu
Frigovent veb dizajn SEO marketing

Frigovent veb dizajn SEO marketing

Frigovent

dizajn, veb sajt, konsalting, obuka i digitalna promocija

Frigovent ima tri delatnosti što je izazovno sa stanovišta komunikacije sa kupcima i prezentacije firme. 

Naše usluge

Frigovent d.o.o. je angažovao Agenciju Novista za više usluga kako bi maksimalno iskoristio mogućnosti interneta i digitalnih kanala komunikacije. Neke usluge su jednokratne a neke su stalne. Tu su izrada dizajna, veb sajt prilagođen za mobilne uređaje, SEO optimizacija, izrada e-biltena, obuka zaposlenih i konsalting, digitalni marketing, oglasi, razvoj YouTube kanala, primena Google alata i društvenih mreža i dr.

Veb sajt

Veb sajt dvojezični, uz prezentaciju glavne ponude, dosta multimedije uz odgovarajući SEO tekst i potrebne sadržaje za komunikaciju sa kupcima.

SEO

SEO optimizacija za srpski i engleski sa prilagođavanjem sadržaja, optimizacija sajta, pisanje SEO tekstova, izgradnja linkova, kao i optimizacija za mobilne i korisnike.

Konsalting

Konsalting i pravljenje sistema za održavanje i korišćenje veb sajta za zaposlene, kupce i potencialne nove klijente. Prilagođavanje sistema rada organizaciji preduzeća Frigovent.

Veb sajt koji konkurencija kopira

Moderan veb sajt  sa informacijama koje zanimaju kupce  poput tehničke dokumentacije, jasnog predstavljanja proizvoda i usluga, portfolio sa primerima za različite industrije sa kojima sarađuju. To su najbitnije informacije o proizvodima i uslugama.

Konkurencija je reagovala nakon objave sajta pokušajem da napravi sličan sadržaj.

Uprkos tome, jasno se vide prednsoti Frigovent ponude neponovljivo jasno i efikasno predstavljene na veb sajtu i kanalima.

Struktura sajta je jednostavna za kretanje. Frigovent svoje poslovanje vrši kroz više kanala pa je sajt ispratio strukturu preduzeća. Posetioci mogu da pronađu sadržaje koji ih zanimaju lako i kontaktiraju Frigovent na željeni način. Fotografije su odabrane i prilagođene najboljem predstavljanju proizvoda i usluga. Tu su i video materijali koji prate ponudu Frigoventa. Posetilac može da vidi kako radi rashladna komora za voće ili kako se vrši lasersko sečenje metala.

Dizajn prilagođen na različitim veličinama ekrana i platformama.

Frigovent bogati sadržaj na sajtu lako je pregledan na različitim veličinama ekrana i uređajima. 

Veličina slika, teksta i video materijala je prilagođena uređajima koji prikazuju sadržaj.

 

Frigovent sajt dostupan svima

Veb sajt Frigoventa ima strukturu koja podržava njihov posao i ponudu proizvoda i usluga, tako da svaki kupac može brzo i lako da pronađe željeni proizvod i pošalje upit firmi.

Odabir boja, fotografija, tekstova, naslova kao i optimizacija za različite ekrane pažljivo je odrađena.

Raznovrsna i bogata ponuda jasno je predstavljena, tako da se snalaze i inžinjeri  koji traže veoma specifične usluge i službenici koji traže proizvode bez poznavanja ponude i opcija.

Postojeći kupci lako mogu da dođu do segmenta koji ih zanima, ali i da upoznaju one usluge koje još uvek ne koriste.

Novi kupci mogu da pronađu primere izvedenih poslova, detalje o projektima, pre nego što kontaktiraju Frigovent, bilo da se radi o šok komorama, laserskom sečenju metala, tj. limova i drugih usluga, ili o komorama za zamrzavanje ili preradu prehrambenih proizvoda.

Jasno se vidi prednost u odnosu na konkurenciju.

Naš prepoznatljiv način i tok rada.

Novista ima poseban proces i tok rada koji uključuje klijenta kako bismo zajedno postigli najbolje rezultate. 

Da li ste pripremili materijale i tekstove koji vas predstavljaju ili niste sigurni šta vam zaista treba?

Da li kopirate druge ili stvarate svoje? Šta je najdelotvornije za vaše posetioce i vašu firmu? Da li znate koga želite da privučete?

Analiza projekta

Svaki projekat ima svoje specifične potrebe i zahteve. Naše projekte radimo na osnovu analize. 

Projektovanje

Projektovanje podrazumeva izradu strukture sajta, popis sadržaja, scenarije i modele kojima se definiše proces i tok rada.

Dizajn

Jedinstveni dizajn omogućava prepoznatljivost brenda. Jasnoća, jednostavnost i efikasnost su ključni za uspeh.

Razvoj

Razvoj zahteva primenu savremenih rešenja koja prate standarde. Važno je da se primeni tehnologija koju klijent može da koristi.

Sviđa vam se naš rad? Radimo zajedno na vašem projektu

Pošaljite nam upit popunjavanjem obrasca ili na našu adresu, a možete nas i pozvati i zakazati sastanak. 

9 + 11 =

Pin It on Pinterest