Izaberite stranicu

Neka vaša firma raste i napreduje

novista-jelena

Precepcija vaših korisnika

Želite da unapredite posao? U Novoj Eri morate da poznajete svoje korisnike. Prepoznajte prave klijente, prodajete svoje proizvode pravim kupcima po dobrim cenama.

Ključ vašeg uspeha

Ostavite jak prvi utisak i svaki sledeći i budite prepoznatljivi, autentični i dosledni. Vaša jedinstvenost je vaša prenost. Mi smo tu da pomognemo u prepoznavanju i dobroj prezentaciji.

Superstar kompanija

Pogodite pravo u centar lansiranjem svakog vašeg proizvoda tako da donese uspeh. Digitalni marketing kroz strategiju i vođenje vašeg posla na vaš način.

Strategija

Bez prave strategije i jasnog cilja nema rešenja za probleme koje sprečavaju da vaš posao raste. Prepoznajte prave probleme i pronađite rešenja za njih pre nego što se dogode.

Projekti za razvoj vaše firme

Bilo da ste razvijena firma koja postoji decenijama ili ste tek počeli, pomoć je uvek dobrodošla. Mi nudimo saradnju na projektima koji će pomoći rast i napredak vaše firme. EBRD projekti i projekti NARR su odlična prilika za vas.

projekti-narr

Vaš sajt treba da bude moderan, vidljiv na svim uređajima, brz i siguran. Mi smo tu da osiguramo da imate sajt koji je potreban vašem poslu i u kome posetioci uživaju.

Sajt po vašoj meri
Razvoj i marketing proizvoda

Razvoj proizvoda

Napravite proizvod koji kupci traže! Vodimo vas kroz sve korake razvoja proizvoda, od razvoja strategije do implementacije: dizajna, fotografisanja proizvoda, promocije.

Obuke

Želite da naučite osnove digitalnog marketinga, ili najbitnije elemente rada na društvenim mrežama ili kako da koristite e-mail ili da unapredite posao koji je već razvijen? Niste sigurni šta prvo da uradite, ili šta dalje? Pozovite nas i mi ćemo vam pomoći.

Prijavite se danas za bonus materijale

Prijavite se da budete deo zajednice koja zna kako. Pronađite savate, iskustva i podelite svoje mišljenje sa uspešnim korisnicima.

Pin It on Pinterest

Share This